Wednesday, 28 December 2011

Facing the new year !

Assalamualaikum . Hai guys ! Dah lame aku tak update blog ni . Rindu pulak J Hehe .
 Hurm . Tak lame lagi musim persekolahan akan bermula . And ~ to my lovely home , I have to let you go L Huwaaa ~ Sedeh sangad . Semakin bertambah hari , semakin dekat lha aku dgan hari yg aku nanti2 kan sangad #konon . PMR ! OH NO ! Aku tak prepare ape2 lagi ni . Macam mane nak exam tahun depan ? Kalau aku boleh putarkan mase aku nak study balek lha . Tapi ape kan daya . Kene lha study hard tahun depan . Padan muke aku ! Siape suruh tak study . Huhu . 
Cuti ni aku asyik maen2 je . Seminggu je aku study . Tu pun kat Kem Mokhdar . Syok gile kat sane wehh . For a week ktorg belajar banyak bende . Dapad rmai kawan pulak . Teringin gile nak jumpe korg lagi . Ecspecially group CENDOL ! Miss you all soo much friends !  Jangan lupe kat saye tau . Saye selalu ingat kat korg semue . Lagi2 Kak Amni , Sarah , Mia , Sabrina , Putri , Along , Fikhri , Fariz n sape eh name budak yg nakal tu ? Errr haa ! Irfan ! Yg lain tu saye taktau name . Sorry ye . Tapi korang sentiase ade dalam ingatan saye J Hehe . 
Harap aku dapad gune kan kaedah yg aku pelajari kat sane utk study smart tahun dpan . For my PMR ! Chaiyok2 ! Wish me luck ! Aku nak happy kan family aku mcam dulu sebab my family is everything for me . And aku harap aku dapad berubah drpd aku yg naughty sangad tahun 2011 ni kpade yg lebeh baik tahun depan . Insyaallah . Aku nak mintak maaf sangad2 kat sape2 yg aku pernah buad salah . Aku tau aku banyak sangad buad korg saked hati , terguris disebab kan perbuatan aku , kata2 aku or pae2 je lha ye . Aku harap sangad korg maafkan aku seikhlas hati korg . Insyaallah aku takkan ulang salah yg same lagi tahun depan . Once again aku mintak maap dari hujung rambut sampai hujung kaki . Maap kan aku ye .Sampai sini je lha ye . Doa kan aku dapad result yg terbaik utk exam tahun depan ye . Kbai . Assalamualaikum J

Thursday, 1 December 2011

My Lovely Friends

Assalamualaikum . Haii ! Da lame betul aku tak update blog ni . Rindu pulakk :) . Erm kat sini aku nak cerite fasal kawan - kawan kesayangan aku . Bukan yang haritu . Tapi ni yang lain . Thanks ye korang sebab sudi kawan dengan aku . Kat sini aku nak kenal kan korang dengan sahabat - sahabat aku ni .


Bestfriend aku yg dalam pic ni yg pakai tudung hitam . This sweety little girl nama nye Nursyafiqah binti Nordin . Kitorang panggil dea Piqa je . Apa - apa masalah aku , dea lha antare orang yg terawal tau . ngehngeh . Kalau pergi mane - mane mesti berkepit je lha kitorang . Tapi Piqa asyik moody je :( .
Taknak lha moody - moody lagi ye Piqa . Smile always . 



Besties aku dalam pic ni ada 2 orang
Aku story fasal yg duduk due dari kanan dulu . Name dea Nur Waheeda bt Mohd Shobri . Dea lha orang yg paling happening . Bab lagu jiwang , kau cakap je ape tajuk lagu nye kat dea , gerenti dea tahu punya lhaa . Hehehe . Name dea pun glam jugak doe . Kitorang panggil dea Wedot . 
Ni nak cerita fasal yg duduk at yg paling kiri . Her name is Nur Farizan bt Mohd Khaidir . Antare kitorang-2 ni , dea and Mimi lha yg paling famous . #I'll story about Mimi later . Farizan a.k.a Ejan ni Ketua Bilik and Penolong Ketua Kelas aku . Dea ni bakal kakak ipar aku jugak ni  . *cewah pancing ! Hehe . Jangan marah ye sayanggg <3 . But , she's going to leave us . Dea kate dea nak pindah school . Sedeh sangad - sangad :( .
Ape - ape pun , take care of yourself sys ! We'll always remember you . Don't forget us .




Kat dalam pic ni pun ade 2 orang kawan yg paling aku sayang .
Let me story about yg duduk at belah kiri . Ismuha Wardatus Shamimi bt Sohairi . Laqabuha Mimi . ( bajet cakap arab pulak . ntah betul ntah tak ) . Naqibah ni weyy . Buah hati ex aku pulak . Tapi aku tak kesah pun . Hehe . Sory Mimi . Just kidding . 
Yang duduk kat tengah ni name dea Siti Nur Anisah bt Abdul Rahim . Due - due orang kawan aku ni sebilik dengan aku mase form 1 . Tapi mase form 2 Mimi je yg sebilik dengan aku . Anisah satu bilik dengan Piqa . Anisah ni lha g banyak menyedar kan aku and merubah aku daripada too much enjoy kepade aku g sekarang . Thanks sangad - sangad Anisah !

Kat sini , aku nak ucap terima kasih sangad kat korang sebab sudi kawan dengan aku , dengar aku punye cerite and ape - ape je lha . Terima kasih sangad - sangad ! I love you all soo much ! <3


Monday, 29 August 2011

Selamat Hari Raya !

Hyep ! Assalamualaikum semuaa ! Dah sebulan kita berpuasa , dan esok .. RAYEEE ! Wow . Semangat betul aku tahun ni . Almaklumlah , tahun pertama raya dengan berstatus awek orang . Hikhok . Tak ada lah .  Ye lah , tahun mana boleh enjoy sangad . PMR mari . Kat sini , aku nak cakap , Selamat Hari Raya Aidilfitri Minal Aidi Wal Faizin ! Aku nak minta maaf kepada semua yang mengenali diri ini , ye lah , mana lah tahu dalam diam aku ada buad salah kat korang , buad korang marah , kecik hati dan apa - apa yang sewaktu dengannya . Harap korang sudi maafkan aku . Aku pun maafkan gak kesalahan - kesalahan sesiapa yang pernah mengguris hati aku ni . Kepada kawan - kawan aku ,  thanks sebab jadi kawan yang baik . 
Kbai . Assalamualaikum . =)

Friday, 26 August 2011

My BFF's Birthday !

Hari ni , 27/8 , genap lah 14 umur sahabat baik aku dunia akhirat ni . Nak tau tak sape name dea ? Name dea Nurul Safrina binti Safrinor . Dea ni baik sangad - sangad dengan aku . Aku tak pernah dapat bestfriend sebaik dea . Aku sayang dea ketad - ketad ! Nurul , semoge kau happy selalu , di murah kan rezeki , di panjang kan umur , di permudah kan segala urusan oleh-Nya . Harap kita akan jadi sahabat selamanya . Aku sayang gila - gila kat kau ! Aku tak pernah jumpe orang yang perangainya sama macam kau kat school aku . Yang same siket pun takde . Kebanyakan nya bikin wa panas jewp . Ada yang aku bangu-2 tidur je dah spoil kan mood aku dengan sentapan manis dea tu ! Nurul , memang kau special sangad dalam hati aku . Takde sorang pun yang same dengan kau dalam hati aku . Memang kau sorang je lah sahabat dunia and akhirat aku . Aku mintak maap kalau ade buad salah dengan kau . K lah . Takde idea dah . Kbai . Assalamulaikum .

Friday, 19 August 2011

My Bestfriend at SAMTK

Assalamualaikum . Haii ! Hari ni , aku na coret kan post fasal kawan - kawan baik aku at SAMTK . Tapi sebelum tu , sory yea Alie , ciplak idea kau . Hehehe . But don't worry . Name kau still ade at sini . Just wait and see yaa . Aku main taip je ni . Tak ikut susunan pun . So harap - harap tade pihak yang terase okay ?
Name : Norhaida Bt Azman
D . O . B : 30th May 1997
Comel tak kawan aku sorang ni ? Kitorang panggil dea haida . As you see , orang comel camni mesti lhaa da berempunya kan ? Memang dah pun . Name pangeran hati dea Zul Azhan Fikry . Betul ke tak aku eja ni ? Kalau tak betul , sory eh haida . Haida ni sweet orangnya , macam yang dea selalu cakap . Bila time gila-2 dea datang , boleh pecah perut korang gelak dengar lawak dea . Tapi sempat dea mengamuk , perggghhhh . Bergegor duniee deerrrrrr ! Hahaha . Apa - apa pun , sayang kau sangad - sangad haida !
Name : Sharatul Hazrah binti Shahrom
D . O . B : 22th January 1997
This is Shara . Member sebilik and sekelas dengan aku . Sekatil lagi tuu . Tapi dea katil atas lhaa . Dea ni pandai doe . Sekali baca buku da boleh ingat . Da lhaa pandai , cun pulakk . Beruntung lhaa sape yang dapat dea as GF . Tapi , dea baru jewp clash dengan BF dea . Name newest exBF dea  Muhammad Amirul Adli . Sedih lhaa . But don't worry . Dea ni kalau sekali petik jari , sepuluh orang mariii . Hahahaha9 . Anyway , I wish you luck always dear ! Sayang kau pekad - pekad !

Name : Izzaty Nur Aliah binti Ahmad Shafiai
D . O . B : 8th April 1997
Ni kitorang panggil dea Alie . Dea ni special siket sebab birthday dea same like my mom . Cantik kan orangnye ? Hari tu at blog dea , dea cakap aku ni lepas clash jewp mesti jumpa pengganti ( lebih kurang camni lhaa ) . Dea pun ape kurangnya . Orang cantik macam ni kompom-2 lhaa ade pemilik nya . Orang yang bertuah tu is Mohamed Fikeri . BF dea ni pun boleh tahan gak lhaa rupa dea . Sepadan lhaa nan si Alie ni . Urm , apa - apa hal semoge happy selalu ! Sayang kau padat - padat !

Name : Ili Hayani binti Khisam
D . O . B : 29th November 1997
This little sweetie is called Ili . Cute kannn ? Orang nye pun baik maa . TAPI , kalau bab make-up , dea lhaa heroin nya ! Aku pun kalah deyhh . Memang dea lhaa ratu nya . As sweet as you see , balak dea si kapak tu pun sepadan lhaa dengan dea . Sweet couple meyhh . 29/8 ni , relationship dorang genap 1 tahun . Let me the first who wish . Happy anniversary darl . Full name kapak uh Muhammad Fariez Razihan . Kapak , jage ili elok - elok tau . Sayang Ili sendat - sendat !
And now , this is me . Khairunnisa Zainudin or as known as MANJE . As same like them , aku pun dah berempunya lorhh . Siapa ek laki tu ? Secret maaa . Nak tau gak ke ? Hmm ye lhaa . Aku bagitau . My only one is Luqmanul Hakim . Puas ? Huhuhu . Kepade semua kengkawan aku yang name dea tersenarai di atas or tak , aku sayang korang sangad - sangad ! Thanks sebab sudi jadi kawan yang baik untuk aku selama ni . LOVE YOU ALL SO DAMN MUCH !

Friday, 5 August 2011

Aku Tak Tahu

Aku tak tahu ,
kenape aku sayang sangad kat dea .
Aku tak tahu ,
kenape bila teringat dea aku rase bahagia sangad .
Aku tak tahu ,
why when he says 'goodbye' hati aku retak seribu .
Aku tak tahu ,
kenape aku tak boleh hidup tanpa dea .
Aku tak tahu ,
kenape first time aku rase macam ni .
Aku tak tahu ,
kenape dea lain sangad daripada lelaki lain yang aku pernah jumpa .
Aku tak tahu ,
kenape hati ni langsung tak tertarik kat mane - mane lelaki selain dea .
Aku tak tahu ,
kenape susah sangad nak kikis sebaris name dea dari hati aku ni .
Tapi aku tahu ,
aku nak bina istana and kongsi hidup dengan dea .

Awakk ,
Saye sayannggg awak sangad - sangad ! <3

Saturday, 4 June 2011

yeayy ! malam nyy pegy jalan - jalan ! ! ! :)

Hyee semue ! Eh , lupe lak na bagi salam . Assalamualaikum . Hmmm malam nyy aku na pegyy jalan - jalan . Da lame ta pegy at tmpat nyy . Arytu family aku pegy , but aku ta dpat join , because aku at hoztel :( . Na tau ta mane tmpat'ye ? Aku g I - CITY ( batak nyy ) . But aku ta ley upload pic larhh . Camera aku rosak . . Esok lak na pegy tengok wayang . Walid aku na tengok cerita Kongsi , tapi aku , ummi n adeq aku na tengok cerita Nur Kasih . So terpakse larhh walid aku beralah na kitorang . Hmm ta tau na ckap ape lagy dahh . Tibe - tibe mood na taip elang . Okay larhh . Sampai cny jew larhh yea . Bubyee . :)

Wednesday, 1 June 2011

Baru bukak blog . :)

huhh , da ade blog sendiri daa . sblom ny jd follower jew at blog owg jew . i'm soo speechless right now . hehehe . follow larhh blog aq yew .. 

 
Copyright 2009