Friday, 26 August 2011

My BFF's Birthday !

Hari ni , 27/8 , genap lah 14 umur sahabat baik aku dunia akhirat ni . Nak tau tak sape name dea ? Name dea Nurul Safrina binti Safrinor . Dea ni baik sangad - sangad dengan aku . Aku tak pernah dapat bestfriend sebaik dea . Aku sayang dea ketad - ketad ! Nurul , semoge kau happy selalu , di murah kan rezeki , di panjang kan umur , di permudah kan segala urusan oleh-Nya . Harap kita akan jadi sahabat selamanya . Aku sayang gila - gila kat kau ! Aku tak pernah jumpe orang yang perangainya sama macam kau kat school aku . Yang same siket pun takde . Kebanyakan nya bikin wa panas jewp . Ada yang aku bangu-2 tidur je dah spoil kan mood aku dengan sentapan manis dea tu ! Nurul , memang kau special sangad dalam hati aku . Takde sorang pun yang same dengan kau dalam hati aku . Memang kau sorang je lah sahabat dunia and akhirat aku . Aku mintak maap kalau ade buad salah dengan kau . K lah . Takde idea dah . Kbai . Assalamulaikum .

0 comments:

 
Copyright 2009