Friday, 5 August 2011

Aku Tak Tahu

Aku tak tahu ,
kenape aku sayang sangad kat dea .
Aku tak tahu ,
kenape bila teringat dea aku rase bahagia sangad .
Aku tak tahu ,
why when he says 'goodbye' hati aku retak seribu .
Aku tak tahu ,
kenape aku tak boleh hidup tanpa dea .
Aku tak tahu ,
kenape first time aku rase macam ni .
Aku tak tahu ,
kenape dea lain sangad daripada lelaki lain yang aku pernah jumpa .
Aku tak tahu ,
kenape hati ni langsung tak tertarik kat mane - mane lelaki selain dea .
Aku tak tahu ,
kenape susah sangad nak kikis sebaris name dea dari hati aku ni .
Tapi aku tahu ,
aku nak bina istana and kongsi hidup dengan dea .

Awakk ,
Saye sayannggg awak sangad - sangad ! <3

0 comments:

 
Copyright 2009