Friday, 19 August 2011

My Bestfriend at SAMTK

Assalamualaikum . Haii ! Hari ni , aku na coret kan post fasal kawan - kawan baik aku at SAMTK . Tapi sebelum tu , sory yea Alie , ciplak idea kau . Hehehe . But don't worry . Name kau still ade at sini . Just wait and see yaa . Aku main taip je ni . Tak ikut susunan pun . So harap - harap tade pihak yang terase okay ?
Name : Norhaida Bt Azman
D . O . B : 30th May 1997
Comel tak kawan aku sorang ni ? Kitorang panggil dea haida . As you see , orang comel camni mesti lhaa da berempunya kan ? Memang dah pun . Name pangeran hati dea Zul Azhan Fikry . Betul ke tak aku eja ni ? Kalau tak betul , sory eh haida . Haida ni sweet orangnya , macam yang dea selalu cakap . Bila time gila-2 dea datang , boleh pecah perut korang gelak dengar lawak dea . Tapi sempat dea mengamuk , perggghhhh . Bergegor duniee deerrrrrr ! Hahaha . Apa - apa pun , sayang kau sangad - sangad haida !
Name : Sharatul Hazrah binti Shahrom
D . O . B : 22th January 1997
This is Shara . Member sebilik and sekelas dengan aku . Sekatil lagi tuu . Tapi dea katil atas lhaa . Dea ni pandai doe . Sekali baca buku da boleh ingat . Da lhaa pandai , cun pulakk . Beruntung lhaa sape yang dapat dea as GF . Tapi , dea baru jewp clash dengan BF dea . Name newest exBF dea  Muhammad Amirul Adli . Sedih lhaa . But don't worry . Dea ni kalau sekali petik jari , sepuluh orang mariii . Hahahaha9 . Anyway , I wish you luck always dear ! Sayang kau pekad - pekad !

Name : Izzaty Nur Aliah binti Ahmad Shafiai
D . O . B : 8th April 1997
Ni kitorang panggil dea Alie . Dea ni special siket sebab birthday dea same like my mom . Cantik kan orangnye ? Hari tu at blog dea , dea cakap aku ni lepas clash jewp mesti jumpa pengganti ( lebih kurang camni lhaa ) . Dea pun ape kurangnya . Orang cantik macam ni kompom-2 lhaa ade pemilik nya . Orang yang bertuah tu is Mohamed Fikeri . BF dea ni pun boleh tahan gak lhaa rupa dea . Sepadan lhaa nan si Alie ni . Urm , apa - apa hal semoge happy selalu ! Sayang kau padat - padat !

Name : Ili Hayani binti Khisam
D . O . B : 29th November 1997
This little sweetie is called Ili . Cute kannn ? Orang nye pun baik maa . TAPI , kalau bab make-up , dea lhaa heroin nya ! Aku pun kalah deyhh . Memang dea lhaa ratu nya . As sweet as you see , balak dea si kapak tu pun sepadan lhaa dengan dea . Sweet couple meyhh . 29/8 ni , relationship dorang genap 1 tahun . Let me the first who wish . Happy anniversary darl . Full name kapak uh Muhammad Fariez Razihan . Kapak , jage ili elok - elok tau . Sayang Ili sendat - sendat !
And now , this is me . Khairunnisa Zainudin or as known as MANJE . As same like them , aku pun dah berempunya lorhh . Siapa ek laki tu ? Secret maaa . Nak tau gak ke ? Hmm ye lhaa . Aku bagitau . My only one is Luqmanul Hakim . Puas ? Huhuhu . Kepade semua kengkawan aku yang name dea tersenarai di atas or tak , aku sayang korang sangad - sangad ! Thanks sebab sudi jadi kawan yang baik untuk aku selama ni . LOVE YOU ALL SO DAMN MUCH !

0 comments:

 
Copyright 2009