Monday, 29 August 2011

Selamat Hari Raya !

Hyep ! Assalamualaikum semuaa ! Dah sebulan kita berpuasa , dan esok .. RAYEEE ! Wow . Semangat betul aku tahun ni . Almaklumlah , tahun pertama raya dengan berstatus awek orang . Hikhok . Tak ada lah .  Ye lah , tahun mana boleh enjoy sangad . PMR mari . Kat sini , aku nak cakap , Selamat Hari Raya Aidilfitri Minal Aidi Wal Faizin ! Aku nak minta maaf kepada semua yang mengenali diri ini , ye lah , mana lah tahu dalam diam aku ada buad salah kat korang , buad korang marah , kecik hati dan apa - apa yang sewaktu dengannya . Harap korang sudi maafkan aku . Aku pun maafkan gak kesalahan - kesalahan sesiapa yang pernah mengguris hati aku ni . Kepada kawan - kawan aku ,  thanks sebab jadi kawan yang baik . 
Kbai . Assalamualaikum . =)

Friday, 26 August 2011

My BFF's Birthday !

Hari ni , 27/8 , genap lah 14 umur sahabat baik aku dunia akhirat ni . Nak tau tak sape name dea ? Name dea Nurul Safrina binti Safrinor . Dea ni baik sangad - sangad dengan aku . Aku tak pernah dapat bestfriend sebaik dea . Aku sayang dea ketad - ketad ! Nurul , semoge kau happy selalu , di murah kan rezeki , di panjang kan umur , di permudah kan segala urusan oleh-Nya . Harap kita akan jadi sahabat selamanya . Aku sayang gila - gila kat kau ! Aku tak pernah jumpe orang yang perangainya sama macam kau kat school aku . Yang same siket pun takde . Kebanyakan nya bikin wa panas jewp . Ada yang aku bangu-2 tidur je dah spoil kan mood aku dengan sentapan manis dea tu ! Nurul , memang kau special sangad dalam hati aku . Takde sorang pun yang same dengan kau dalam hati aku . Memang kau sorang je lah sahabat dunia and akhirat aku . Aku mintak maap kalau ade buad salah dengan kau . K lah . Takde idea dah . Kbai . Assalamulaikum .

Friday, 19 August 2011

My Bestfriend at SAMTK

Assalamualaikum . Haii ! Hari ni , aku na coret kan post fasal kawan - kawan baik aku at SAMTK . Tapi sebelum tu , sory yea Alie , ciplak idea kau . Hehehe . But don't worry . Name kau still ade at sini . Just wait and see yaa . Aku main taip je ni . Tak ikut susunan pun . So harap - harap tade pihak yang terase okay ?
Name : Norhaida Bt Azman
D . O . B : 30th May 1997
Comel tak kawan aku sorang ni ? Kitorang panggil dea haida . As you see , orang comel camni mesti lhaa da berempunya kan ? Memang dah pun . Name pangeran hati dea Zul Azhan Fikry . Betul ke tak aku eja ni ? Kalau tak betul , sory eh haida . Haida ni sweet orangnya , macam yang dea selalu cakap . Bila time gila-2 dea datang , boleh pecah perut korang gelak dengar lawak dea . Tapi sempat dea mengamuk , perggghhhh . Bergegor duniee deerrrrrr ! Hahaha . Apa - apa pun , sayang kau sangad - sangad haida !
Name : Sharatul Hazrah binti Shahrom
D . O . B : 22th January 1997
This is Shara . Member sebilik and sekelas dengan aku . Sekatil lagi tuu . Tapi dea katil atas lhaa . Dea ni pandai doe . Sekali baca buku da boleh ingat . Da lhaa pandai , cun pulakk . Beruntung lhaa sape yang dapat dea as GF . Tapi , dea baru jewp clash dengan BF dea . Name newest exBF dea  Muhammad Amirul Adli . Sedih lhaa . But don't worry . Dea ni kalau sekali petik jari , sepuluh orang mariii . Hahahaha9 . Anyway , I wish you luck always dear ! Sayang kau pekad - pekad !

Name : Izzaty Nur Aliah binti Ahmad Shafiai
D . O . B : 8th April 1997
Ni kitorang panggil dea Alie . Dea ni special siket sebab birthday dea same like my mom . Cantik kan orangnye ? Hari tu at blog dea , dea cakap aku ni lepas clash jewp mesti jumpa pengganti ( lebih kurang camni lhaa ) . Dea pun ape kurangnya . Orang cantik macam ni kompom-2 lhaa ade pemilik nya . Orang yang bertuah tu is Mohamed Fikeri . BF dea ni pun boleh tahan gak lhaa rupa dea . Sepadan lhaa nan si Alie ni . Urm , apa - apa hal semoge happy selalu ! Sayang kau padat - padat !

Name : Ili Hayani binti Khisam
D . O . B : 29th November 1997
This little sweetie is called Ili . Cute kannn ? Orang nye pun baik maa . TAPI , kalau bab make-up , dea lhaa heroin nya ! Aku pun kalah deyhh . Memang dea lhaa ratu nya . As sweet as you see , balak dea si kapak tu pun sepadan lhaa dengan dea . Sweet couple meyhh . 29/8 ni , relationship dorang genap 1 tahun . Let me the first who wish . Happy anniversary darl . Full name kapak uh Muhammad Fariez Razihan . Kapak , jage ili elok - elok tau . Sayang Ili sendat - sendat !
And now , this is me . Khairunnisa Zainudin or as known as MANJE . As same like them , aku pun dah berempunya lorhh . Siapa ek laki tu ? Secret maaa . Nak tau gak ke ? Hmm ye lhaa . Aku bagitau . My only one is Luqmanul Hakim . Puas ? Huhuhu . Kepade semua kengkawan aku yang name dea tersenarai di atas or tak , aku sayang korang sangad - sangad ! Thanks sebab sudi jadi kawan yang baik untuk aku selama ni . LOVE YOU ALL SO DAMN MUCH !

Friday, 5 August 2011

Aku Tak Tahu

Aku tak tahu ,
kenape aku sayang sangad kat dea .
Aku tak tahu ,
kenape bila teringat dea aku rase bahagia sangad .
Aku tak tahu ,
why when he says 'goodbye' hati aku retak seribu .
Aku tak tahu ,
kenape aku tak boleh hidup tanpa dea .
Aku tak tahu ,
kenape first time aku rase macam ni .
Aku tak tahu ,
kenape dea lain sangad daripada lelaki lain yang aku pernah jumpa .
Aku tak tahu ,
kenape hati ni langsung tak tertarik kat mane - mane lelaki selain dea .
Aku tak tahu ,
kenape susah sangad nak kikis sebaris name dea dari hati aku ni .
Tapi aku tahu ,
aku nak bina istana and kongsi hidup dengan dea .

Awakk ,
Saye sayannggg awak sangad - sangad ! <3

 
Copyright 2009