Monday, 6 February 2012

My Last Memories

Assalamualaikum . Hi there ! Rindu doe aku kat blog ni . Dah sebulan aku tak buka blog ni . Hihihi . Musim persekolahan dah lama start . Ni dah bulan 2 dah pun . Semakin bertambah hari , semakin dekat aku dengan PMR . Takud pulak rasanya . Wish me luck yaa ;)
Kali ni , aku nak coretkan fasal petang tadi . Petang tadi aku pergi OP nak main bowling , yang ya nya nak meet someone kat sana . Hehe . Siapa ae orang tu ? Hurm . Nanti aku cerita ya . Petang tadi , aku ajak abah pergi main bowling . Mula2 tu abah taknak , tapi disebabkan anak dia ni pandai memujuk , so pergi jugak lha . Kebetulan pulak , my sweetheart #gonnabeextomorrow pun nak pergi sana jugak . Katanya nak practice main bowling . Ingatkan nak usya2 dea time main bowling tapi tak dapat . Dia pergi tengok wayang pulak . So , aku teruskan je lha main bowling dengan adik kesayangan aku . Hari ni aku segan gila time main bowling . Mana taknya , ada pulak schoolmate aku kat situ tadi . Dah lha bola nya asyik masuk longkang je . Hahaha . Sumpah malu gila ! Tapi tu masa first game je . Thanks for my coach a.k.a my beloved abah , yg ajarkan aku cara main bowling . Thanks abah ! Kakak saayaannggg abah ! :P
Lepas habis main bowling , abah ajak balik . Hati aku taknak balik lagi tu . Nak tengok buah hati aku . Nasib baik lha time tu adik ajak pergi bookshop kat situ . Dia kata nak beli novel . So aku and mama tunggu je lha dia cari novel yg dia nak dengan abah . Dah boring tunggu , aku ajak lha mama keluar , nak tengok spect Oakley . Smart pulak spect2 nya . Aku hanya mampu tengok je . Nak beli tapi tak bawak duit pulak . 
Lepas habis cuci mata , mama ajak aku usya adik and abah dah keluar from bookshop ke belum . Kebetulan , masa kitorang tengah lepak2 kat luar cinema , My Capital L pulak masuk . Nak tahu siapa orangnya ?
My Capital L ni yg buad peace yaa . #peacebacktoyou<3

Kenal tak siapa dia ni ? Rasanya korang kenal kud . Haha . He's Luqmanul Hakim . Tipu lha kalau kata tak kenal kannn ? Hurm . Sambung cerita tadi balik . Alang2 dah nampak tu , aku call lha dia . Nak jugak usya dia . Ya lha , hari ni kan hari last kitorang ada relationship . Tomorrow kitorang dah takde pape . 
Lepas call tu , dapat jugak lha aku usya dia . Kitorang pakai baju sama pulak ! Dua2 pakai baju putih . Hehe . Even tak sampai seminit kitorg jumpa , it's okay . Dari jauh je nampaknya . Tapi takpe lha kan . Daripada tak dapat usya langsung . Nasib baik lha time tu mama , abah and adik tak nampak . Kalau tak mesti kena ejek . Hihihi . Apa2 pun , aku happy sangat hari ni sebab dapat tengok muka dia for the first and last time kat luar sekolah . Ngee . Balik je rumah , aku terus demam . Entah kenapa entah tengok muka dia je pun  dah boleh demam . Happy sangat kud  >.<
Apa2 pun , aku happy sangat2 hari ni . Dapat luangkan masa dengan mama , abah , adik and dapat tengok my honey . Hurm panjang lebar dah aku taip ni . Mata aku pun dah mengantuk . Aku tidur dulu lh ya . Kbaiii . Assalamualaikum :D

0 comments:

 
Copyright 2009