Wednesday, 28 December 2011

Facing the new year !

Assalamualaikum . Hai guys ! Dah lame aku tak update blog ni . Rindu pulak J Hehe .
 Hurm . Tak lame lagi musim persekolahan akan bermula . And ~ to my lovely home , I have to let you go L Huwaaa ~ Sedeh sangad . Semakin bertambah hari , semakin dekat lha aku dgan hari yg aku nanti2 kan sangad #konon . PMR ! OH NO ! Aku tak prepare ape2 lagi ni . Macam mane nak exam tahun depan ? Kalau aku boleh putarkan mase aku nak study balek lha . Tapi ape kan daya . Kene lha study hard tahun depan . Padan muke aku ! Siape suruh tak study . Huhu . 
Cuti ni aku asyik maen2 je . Seminggu je aku study . Tu pun kat Kem Mokhdar . Syok gile kat sane wehh . For a week ktorg belajar banyak bende . Dapad rmai kawan pulak . Teringin gile nak jumpe korg lagi . Ecspecially group CENDOL ! Miss you all soo much friends !  Jangan lupe kat saye tau . Saye selalu ingat kat korg semue . Lagi2 Kak Amni , Sarah , Mia , Sabrina , Putri , Along , Fikhri , Fariz n sape eh name budak yg nakal tu ? Errr haa ! Irfan ! Yg lain tu saye taktau name . Sorry ye . Tapi korang sentiase ade dalam ingatan saye J Hehe . 
Harap aku dapad gune kan kaedah yg aku pelajari kat sane utk study smart tahun dpan . For my PMR ! Chaiyok2 ! Wish me luck ! Aku nak happy kan family aku mcam dulu sebab my family is everything for me . And aku harap aku dapad berubah drpd aku yg naughty sangad tahun 2011 ni kpade yg lebeh baik tahun depan . Insyaallah . Aku nak mintak maaf sangad2 kat sape2 yg aku pernah buad salah . Aku tau aku banyak sangad buad korg saked hati , terguris disebab kan perbuatan aku , kata2 aku or pae2 je lha ye . Aku harap sangad korg maafkan aku seikhlas hati korg . Insyaallah aku takkan ulang salah yg same lagi tahun depan . Once again aku mintak maap dari hujung rambut sampai hujung kaki . Maap kan aku ye .Sampai sini je lha ye . Doa kan aku dapad result yg terbaik utk exam tahun depan ye . Kbai . Assalamualaikum J

0 comments:

 
Copyright 2009