Wednesday, 28 December 2011

Facing the new year !

Assalamualaikum . Hai guys ! Dah lame aku tak update blog ni . Rindu pulak J Hehe .
 Hurm . Tak lame lagi musim persekolahan akan bermula . And ~ to my lovely home , I have to let you go L Huwaaa ~ Sedeh sangad . Semakin bertambah hari , semakin dekat lha aku dgan hari yg aku nanti2 kan sangad #konon . PMR ! OH NO ! Aku tak prepare ape2 lagi ni . Macam mane nak exam tahun depan ? Kalau aku boleh putarkan mase aku nak study balek lha . Tapi ape kan daya . Kene lha study hard tahun depan . Padan muke aku ! Siape suruh tak study . Huhu . 
Cuti ni aku asyik maen2 je . Seminggu je aku study . Tu pun kat Kem Mokhdar . Syok gile kat sane wehh . For a week ktorg belajar banyak bende . Dapad rmai kawan pulak . Teringin gile nak jumpe korg lagi . Ecspecially group CENDOL ! Miss you all soo much friends !  Jangan lupe kat saye tau . Saye selalu ingat kat korg semue . Lagi2 Kak Amni , Sarah , Mia , Sabrina , Putri , Along , Fikhri , Fariz n sape eh name budak yg nakal tu ? Errr haa ! Irfan ! Yg lain tu saye taktau name . Sorry ye . Tapi korang sentiase ade dalam ingatan saye J Hehe . 
Harap aku dapad gune kan kaedah yg aku pelajari kat sane utk study smart tahun dpan . For my PMR ! Chaiyok2 ! Wish me luck ! Aku nak happy kan family aku mcam dulu sebab my family is everything for me . And aku harap aku dapad berubah drpd aku yg naughty sangad tahun 2011 ni kpade yg lebeh baik tahun depan . Insyaallah . Aku nak mintak maaf sangad2 kat sape2 yg aku pernah buad salah . Aku tau aku banyak sangad buad korg saked hati , terguris disebab kan perbuatan aku , kata2 aku or pae2 je lha ye . Aku harap sangad korg maafkan aku seikhlas hati korg . Insyaallah aku takkan ulang salah yg same lagi tahun depan . Once again aku mintak maap dari hujung rambut sampai hujung kaki . Maap kan aku ye .Sampai sini je lha ye . Doa kan aku dapad result yg terbaik utk exam tahun depan ye . Kbai . Assalamualaikum J

Thursday, 1 December 2011

My Lovely Friends

Assalamualaikum . Haii ! Da lame betul aku tak update blog ni . Rindu pulakk :) . Erm kat sini aku nak cerite fasal kawan - kawan kesayangan aku . Bukan yang haritu . Tapi ni yang lain . Thanks ye korang sebab sudi kawan dengan aku . Kat sini aku nak kenal kan korang dengan sahabat - sahabat aku ni .


Bestfriend aku yg dalam pic ni yg pakai tudung hitam . This sweety little girl nama nye Nursyafiqah binti Nordin . Kitorang panggil dea Piqa je . Apa - apa masalah aku , dea lha antare orang yg terawal tau . ngehngeh . Kalau pergi mane - mane mesti berkepit je lha kitorang . Tapi Piqa asyik moody je :( .
Taknak lha moody - moody lagi ye Piqa . Smile always . 



Besties aku dalam pic ni ada 2 orang
Aku story fasal yg duduk due dari kanan dulu . Name dea Nur Waheeda bt Mohd Shobri . Dea lha orang yg paling happening . Bab lagu jiwang , kau cakap je ape tajuk lagu nye kat dea , gerenti dea tahu punya lhaa . Hehehe . Name dea pun glam jugak doe . Kitorang panggil dea Wedot . 
Ni nak cerita fasal yg duduk at yg paling kiri . Her name is Nur Farizan bt Mohd Khaidir . Antare kitorang-2 ni , dea and Mimi lha yg paling famous . #I'll story about Mimi later . Farizan a.k.a Ejan ni Ketua Bilik and Penolong Ketua Kelas aku . Dea ni bakal kakak ipar aku jugak ni  . *cewah pancing ! Hehe . Jangan marah ye sayanggg <3 . But , she's going to leave us . Dea kate dea nak pindah school . Sedeh sangad - sangad :( .
Ape - ape pun , take care of yourself sys ! We'll always remember you . Don't forget us .




Kat dalam pic ni pun ade 2 orang kawan yg paling aku sayang .
Let me story about yg duduk at belah kiri . Ismuha Wardatus Shamimi bt Sohairi . Laqabuha Mimi . ( bajet cakap arab pulak . ntah betul ntah tak ) . Naqibah ni weyy . Buah hati ex aku pulak . Tapi aku tak kesah pun . Hehe . Sory Mimi . Just kidding . 
Yang duduk kat tengah ni name dea Siti Nur Anisah bt Abdul Rahim . Due - due orang kawan aku ni sebilik dengan aku mase form 1 . Tapi mase form 2 Mimi je yg sebilik dengan aku . Anisah satu bilik dengan Piqa . Anisah ni lha g banyak menyedar kan aku and merubah aku daripada too much enjoy kepade aku g sekarang . Thanks sangad - sangad Anisah !

Kat sini , aku nak ucap terima kasih sangad kat korang sebab sudi kawan dengan aku , dengar aku punye cerite and ape - ape je lha . Terima kasih sangad - sangad ! I love you all soo much ! <3


 
Copyright 2009